Dosya Boyutu :
27 MB
Dosya Uzantısı : .exe


Kolay & Güvenli Uzaktan Masaüstü Erişimi

TeamViewer, 3G veya daha iyi internet bağlantısıyla, dilediğiniz yerden bilgisayarlarınızın ve sunucularınızın masaüstüne uzaktan erişip, onları kontrol etmenizi sağlar. Bu erişim cihazdan bağımsızdır ve tamamen güvenlidir. Artık herhangi bir modern akıllı telefon, işyerinize açılan pencere olabilir.

Uzaktan Destek, tam Zamanında

TeamViewer platformunda her gün 20 milyondan fazla destek oturumu gerçekleşiyor. 256Bit AES şifreleme ve ISO27001 sertifikalı veri merkezlerimizle, müşterilerinize & çalışanlarınıza destek sağlamak hiç bu kadar güvenli ve kolay olmadı. Yardıma en çok ihtiyaç duydukları anda, yanlarında oturuyormuş gibi yardım edebilirsiniz onlara.

Entegre Uzaktan İzleme ve Yönetim

Entegre RRM çözümümüz TeamViewer Uzaktan Yönetim ile BT işlevlerini kararlı, güvenli tutun ve çalışır durumda kalma sürenizi yükseltin. Uzaktan bağlı olmadan da cihazlarınızın farklı özelliklerini izleyin ve değerli bilgiler toplayın. Kritik durumlar henüz devam ederken siz sorunlardan derhal haberdar olun. Bunun da ötesinde ödüllü anti virüs çözümü BT sisteminizi derli toplu ve temiz tutar.

NOT : Yazılar resmi sitesinden alınmıştır.


Açıklama : TeamViewer genel olarak bir cihazdan başka bir cihaza bağlanıp kontrol etmek amacıyla kullanılabilmektedir. Bunun dışında bir cihaza birden fazla cihazdan bağlanıp toplu toplantı ve video konferans şansı da tanımaktadır. Kişisel kullanımlar için ücretsiz olan program şirket kullanımı için ücretlidir. Ücretsiz versiyonunu yukarıdaki indir simgesine basarak indirebilirsiniz.


Yorum Yap

Daha yeni Daha eski